Ugrás a fő tartalomra

2600 Vác, Naszály út 8.


06 27 316-866/203

Széchenyi 2020

Hírek


Felnőtt tanulók lelkesen jelentkeznek, míg az előtérben egy szakállas oktató választ közülük. Hátulnézetben készült fotó

Jelentkezés érettségire való felkészítésre

A Király Endre iskola esti tagozaton középszintű érettségire felkészítő osztályt indít a 2024/2025-ös tanévben. Jelentkezés itt!

2024. jún. 13.
vszc.hu
  Kriály Endre iskola ingyenes felnőttképzései (2024-25 tanévtől) szórólap. Rajta van az iskola logója, jobba fent QR kód, alatta hatszögű képekben az oktatott szakmák. Alul fesorolás, hogym ilyen szakmák vannak szükséges érettségivel vagy anélkül

  Jelentkezés a Felnőttképzésekre – Információk

  Részletes információk a Váci Szakképzési Centrum ingyenes felnőttképzéseire való jelentkezés módjáról. Jelenleg az alábbi intézményekhez lehet jelentkezni: – Király Endre (Vác) – Lányi Ferenc (Dunakeszi)

  2024. máj. 8.
  vszc.hu
   Szakma Sztár Fesztivál logója szlogennel (szakmát a kézbe), egy rajzolt csillag,

   Sikereink a Szakma Sztár Fesztiválon!

   A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVII. alkalommal, 2024. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit.

   2024. ápr. 29.
   vszc.hu
    Gyenes Rita a pulpitusnál beszédet mond, előtte a résztvevők tömege, köztük a sajtó munkatársaival, akik kamerákkal veszik a rendezvényt.

    A Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű Széchenyi+ projekt indító rendezvénye

    2024. február 23-án került sor a projekt hivatalos megnyitó rendezvényére, amelyen Dudás Tibor, a Váci SZC kancellárja hangsúlyozta, hogy a központi tanműhely stratégiai fontosságú a centrum számára, hiszen olyan tanműhelyegységeket és laborokat alakítanak ki, amelyekre régóta nagy szükség volt. Ezek funkcióit a vállalati partnerekkel közösen tervezték meg azért, hogy a munkaerőpiac számára jól képzett szakembereket tudjanak biztosítani.

    2024. ápr. 26.
    vszc.hu
     Öltönyös üzletember ül egy íróasztalnál, jobb kezével egy laptopon gépel, bal kezében egy tablet van

     Tanügyigazgatási és vizsgaszervezési referens állásajánlat!

     A Váci Szakképzési Centrum olyan többcélú szakképzési intézmény, amelynek alapvető feladata nyolc középfokú szakképző intézmény és egy kollégium nevelési-oktatási tevékenységének irányítása, szervezése és ellenőrzése. Önt keressük Tanügyigazgatási és vizsgaszervezési referens pozícióba.

     2024. ápr. 24.
     vszc.hu
      Emberek ülnek egy sorban, ölükben papírok, mappa, kezükben toll, elmélyülten jegyzetelnek. Nyaktól lefelé mutatja az embereket.

      Szakmai fórum a mentorálásról az inklúzió jegyében

      A Váci Szakképzési Centrum (VSZC) és a Piarista Kilátó Központ közös szervezésében, hagyományteremtő céllal megrendezett programon több, mint 50 intézményvezető és mentortanár vett részt.

      2024. ápr. 19.
      vszc.hu


       KIMIKK
       Széchenyi 2020

        • SZC logo fehér
        • Váci Szakképzési Centrum

         2600 Vác, Naszály út 8.

        • Telefon: 06 27 316-866/203

         E-mail: titkarsag@vaciszc.hu

         OM azonosító: 203065

         Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001404/2016


        2024Váci Szakképzési Centrum