Ugrás a fő tartalomra

2600 Vác, Naszály út 8.


06 27 316-866/203

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 8.
vszc.hu

  Jelentkezés a Felnőttképzésekre – Információk

  Részletes információk a Váci Szakképzési Centrum ingyenes felnőttképzéseire való jelentkezés módjáról. Jelenleg az alábbi intézményekhez lehet jelentkezni: – Király Endre (Vác) – Lányi Ferenc (Dunakeszi)

  Jelentkezés a Felnőttképzésekre – Információk

  Tiszelt Érdeklődők! 

  A jelentkezés módja megváltozott, az eddigi, beépített "Előjelentkezés" funkció helyett  saját űrlappal gyűjtjük össze a jelentkezéseket.

  A jelentkezés módja:

  1. Válassza ki az oktatási intézményt az Intézményeink -menüből és görgessen a képzések lenyíló menüjéhez, nyissa meg a középsőt, a "2. Felnőttek szakmai oktatása"-menüt.

  2. Válassza ki a kívánt képzést a Tovább-gombra kattintással.

  3. Görgessen a  képzés oldalánal aljára az "Intézmény specifikus infók" részhez, ott található a link, amely az adott iskola jelentkezési űrlaphoz irányít át. (Itt pl. a Király Endre)

  A linkre kattintás után egy új lapon megnyílik a jelentkezési űrlap az archive.vszc.hu weboldalon. Az űrlap automatikusan észleli a választott szakmát, ami megjelenik a legfelső, legördülő menüben. Amennyiben technikumi képzést választott, az űrlapon automatikusan feltűnik az érettségi bizonyítvány feltöltéséhez szükséges mező is.
  A kötelező mezők kitöltése után az "Elküld" gombot megnyomva értesítést kapunk a jelentkezéséről, ami Ön által megadott email címre is kiküldésre kerül. Jelentkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

  Példa: a Király Endre jelentkezési űrlapja. Az űrlap intézményenként eltérő lehet.

  Az űrlap elküldésével elfogadja a Váci Szakképzési Centrum Adatkezelés szabályzatát.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Egy nagy vörös felkiáltójel, árnyékkal

  Lehet jelentkezni a Király Endre (vác), Lányi Ferenc (Dunakeszi) iskolák felnőttképzéseire és a Pályaorientációs táborba is!

  Elindultak a jelentkezések a Király Endre (Vác) és a Lányi Ferenc (Dunakeszi) felnőttképzéseire, valamint a 2024-es Pályaorientációs táborba is az alábbi képekre kattintva:

  2024. máj. 13.
  vszc.hu
  DKA laborban az asztalon egy számítógép, monitorján lego elefánt robot, míg maga a robot ott van az asztalon a gép előtt

  Pályaorientációs tábor 2024 - Jelentkezés

  A 2024-es Pályaorientációs tábor jelentkezési információi.

  2024. máj. 13.
  vszc.hu
  Szakma Sztár Fesztivál logója szlogennel (szakmát a kézbe), egy rajzolt csillag,

  Sikereink a Szakma Sztár Fesztiválon!

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVII. alkalommal, 2024. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit.

  2024. ápr. 29.
  vszc.hu


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Váci Szakképzési Centrum

    2600 Vác, Naszály út 8.

   • Telefon: 06 27 316-866/203

    E-mail: titkarsag@vaciszc.hu

    OM azonosító: 203065

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001404/2016


   2024Váci Szakképzési Centrum